Installatietechniek voor de food sector
In de voedingsmiddelenindustrie spelen klimaatsystemen een kritieke rol. De kwaliteit van uw eindproduct is afhankelijk van de kwaliteit van de luchtbehandelings- en koelsystemen in uw productieruimte. Zo kan een te hoge luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen in de koeling uit hygiënische oogpunt funest zijn en de voedselveiligheid in gevaar brengen.
Een betere microbiologische luchtkwaliteit
Met een expertise in de voedselverwerkende industrie verzorgen wij een perfect binnenklimaat en kwalitatieve koeling voor productiehallen, high-care ruimtes, bereidingsruimtes, verpakkingslijnen, koel- en vriescellen en opslagmagazijnen. Dankzij een hygiënisch ontwerp, hygiënische materialen en goede over- en onderdruk hiërarchie kunnen we een hoge microbiologische luchtkwaliteit realiseren. Zo bent u verzekerd van optimale klimaatcondities en hygiëne en kunt u uw klanten producten van de hoogste kwaliteit garanderen. Uw bedrijfszekerheid is voorwaarde nummer één.
HACCP-proof
Onze koelinstallaties voldoen aan de wettelijke eisen die er voor koel- en vriesproducten worden gesteld. Zo werken we alleen met producten die voldoen aan de HACCP richtlijnen in de voedingsindustrie. Goede isolatie en antibacteriële coating zorgen voor hygiënische en goed afgesloten koel- en vriesruimtes, zodat uw etenswaren in optimale conditie blijven.
Energiezuinig
Wij passen in onze installaties zoveel mogelijk duurzame technieken toe zoals warmteterugwinning, warmte- en koude opslag en natuurlijke koelmiddelen. In vergelijking met conventionele klimaatinstallaties worden de operationele kosten dankzij toepassing van duurzame technieken drastisch verlaagd.